Χορηγοί

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2016 / 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.

 Το Δ.Σ. της ομάδας μπάσκετ GINOX ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στις επιχειρήσεις ΑΦΟΙ ΛΑΝΑΡΑ (οικοδομικά υλικά), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (σούπερ μάρκετ, ιδιοκτήτης Αθανάσιος Δένης), ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (πρατήριο υγρών καυσίμων), INOX ΖΟΡΜΠΑΣ (εμπορία ανοξείδωτων μετάλλων), AGROHELLAS (κονσερβοποιημένα φρούτα & λαχανικά, ιδιοκτήτης Βασίλειος Τοπτσής), καθώς επίσης και την μαμά εταιρία GINOX (επαγγελματικά ψυγεία, ιδιοκτητών Γκίνη Νικολάου και Γκινίδη Αναστάσιο), εξού και η ονομασία GINOX ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, η οποία για δύο δεκαετίες είναι στο πλευρό της ομάδας και έδωσε την δυνατότητα για το βήμα παραπάνω και όχι μόνο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παραπάνω για τις χορηγίες τους στον ρουχισμό και την οικονομική ενίσχυση για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
    Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις έχουν ιδιαίτερη σημασία δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει βαθύτατα όλη την κοινωνία και τον αθλητισμό και ενισχύουν ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια.
  Με τις ενέργειες σας συμβάλλετε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να συνεχίσει να λειτουργεί προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας και να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.
    Ευχόμαστε σε όλους να έχουν υγεία και αισιοδοξία για το μέλλον.


Δεν υπάρχουν σχόλια: