Κυριακή 6 Απριλίου 2008

AΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΔΕΝΔΡΟ:77-69


Ο Αιγινιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα με τον Γαλαξία Αδένδρου και εκμεταλευόμενος την ήττα του Φιλιππου Βέροιας από το Άργος με 90-91 κατέκτησε και επίσημα την τρίτη θέση της φετίνης περιόδου. Η ομάδα του κυρίου Γεροφώτη επικράτησε με 77-69, με τον Κώστα Χρυσοχού να τελειώνει τον αγώνα με 21 πόντους και 5 τρίποντα!!
Ο Αιγινιακός έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό μπάσκετ και χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κατέκτησε το ροζ φύλλο του αγώνα.
Για ακόμη μια φορά η διαιτησία του αγώνα ήταν κάκιστη.Οι κύριοι Καλογερόπουλος και Θωμόπουλος Β. συνάντησαν πολλά προβλήματα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού και οι αποφάσεις τους ήταν τις περισσότερες φορές εναντίον των γηπεδούχων του Αιγινιακού.Όλες οι επαφές των παικτών του Αιγινιακού δίνονταν φάουλ εκνευρίζοντας έτσι τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα αλλά και τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας.Για παράδειγμα στα πρώτα 2 δεκάλεπτα τα φάουλ ήταν 9-2 υπέρ του Αιγινιακού οδηγώντας έτσι πολύ εύκολα τους παίκτες του Αδένδρου στην γραμμή των ελευθέρων βολών.
Οι αποφάσεις των διαιτητών όμως δεν μπόρεσαν να επηρεάσουν τους παίκτες του Αιγινιακού και ο στόχος της ομάδας πραγματοποιήθηκε και πλέον κοιτάζουν το επόμενο παιχνίδι με την ομάδα της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη που θα είναι και το τελευταίο της χρονιάς.






Oι πόντοι για τους παίκτες:

Νο.14....Δένης Απόστολος 8
No12....Βουλτσίδης Πασχάλης 13(2)
Νο13....Τερζής Πέτρος (-)
No.8....Καϊκλής Γιάννης (-)
No.11....Ηλιάδης Βασίλης 18 (2)
No.7....Μιχαηλίδης Τρύφων 7
No.6....Δάγκας Δημήτρης 10
No.5....Χρυσοχού Κώστας 21(5)
No.9....Ιωσηφίδης Παναγιώτης (-)
No.4....Παπαοικονόμου (-)




Δεν υπάρχουν σχόλια: