Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

Συγχώνευση με τον Α.Ο.Κ

 Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Αιγινιακός

Η τελευταία πράξη της συγχώνευσης μέσω απορρόφησης του Α.Ο.Κ Αιγινιακός με το τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Αιγινιακός έγινε προχθές το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Αιγινίου όπου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση  του ΑΟΚ Αιγινιακός όπου τα μέλη του με ομόφωνη απόφαση προχώρησαν στην συνένωση, επικροτώντας την κίνηση για την ανεξαρτητοποίηση του τμήματος μπάσκετ από τον ποδοσφαιρικό «ΓΑΣ Αιγινιακό» τα μέλη του οποίου έδωσαν την συγκατάθεση τους την Κυριακή το πρωί στο Δημαρχείο στη Γενική Συνέλευση των μελών του Γ.Α.Σ Αιγινιακού, επίσης ομόφωνα.

Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για τον διαχωρισμό ποδοσφαίρου-μπάσκετ που θα πορευτούν πλέον χωριστά πάντα όμως ως Αιγινιακός, όπως ήθελαν όλοι στο Αιγίνιο.

Δηλώσεις Μπογιατζή Νικολάου προέδρου Α.Ο.Κ Αιγινιακός:

Η σημερινή μέρα είναι ιστορική για τον αθλητισμό του Αιγινίου. Η συγχώνευση μέσω απορρόφησης του ΑΟΚ Αιγινιακός που ιδρύθηκε το 2007 για τον σκοπό αυτό με το τμήμα μπάσκετ του ΓΑΣ Αιγινιακός θα αλλάξουν προς το καλύτερο το Αιγινιώτικο μπάσκετ που υπηρετώ 25 χρόνια.
Αλλά και ο Αιγινιακός στο ποδόσφαιρο είμαι βέβαιος ότι θα ωφεληθεί. Συγχαρητήρια στα μέλη των δύο σωματείων που υλοποίησαν τη δική μας ιδέα. Ο Αιγινιακός είναι ένας και έτσι θα συνεχίσει να υφίσταται. Σίγουρα όμως ο διαχωρισμός του μπάσκετ θα χρειασθεί περισσότερη δουλειά από όλους μας για να πετύχουμε τον στόχο μας, γιατί μεγαλώνει ο όγκος του μέχρι τώρα τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ Αιγινιακός.

Δηλώσεις Καρανικόλα Γεωργίου Γ.Γραμματέα Α.Ο.Κ Αιγινιακός:

Η σημερινή απόφαση προσωπικά για μένα αποτελεί σταθμό για τα δύο αθλήματα, μπράβο στα μέλη, τόσο του ΓΑΣ όσο και του ΑΟΚ που ομόφωνα αποφάσισαν τον διαχωρισμό ποδοσφαίρου-μπάσκετ για το καλό του Αιγινιακού. Η οργάνωση και η εύρυθμη λειτουργία των δύο τμημάτων θα συμβάλλει σε μεγαλύτερες επιτυχίες με δεδομένη την βελτίωση των οικονομικών πόρων. Αναμφίβολα η κίνηση αυτή αποτελεί παρακαταθήκη που αφήνουμε για τις νεώτερες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: