Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Η νέα Διοίκηση


Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου του Δήμου Αιγινίου η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Κ Αιγινιακός με θέματα την κατανομή αξιωμάτων στον Σύλλογο και συζήτηση όλων των επίκαιρων θεμάτων της ομάδας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιγινιακού αποτελείται από τους παρακάτω:

Πρόεδρος:
Στεφανίδης Στέφανος
Αντιπρόεδρος:Μπογιατζής Νικόλαος
Γ. Γραμματέας:Καρανικόλας Γεώργιος
Ταμίας:Μαγούδης Χρήστος
Υπεύθυνος Τύπου και Δημ.Σχέσεων:Μπογιατζής Δημήτριος
Μέλη:Αχλατλής Ιωάννης
Παπαδημητρίου Δημήτριος
Ζορμπάς Φώτης
Μπακαλίδης Ηλίας
Κανταράς Νεκτάριος
Γκοτσίδης Κωνσταντίνος

Δηλώσεις:

Πρόεδρος του Α.Ο.Κ Αιγινιακός Στεφανίδης Στέφανος:
Ήρθα εδώ για να αποτελέσει ο Αιγινιακός μια δύναμη. Να γίνουμε φίλοι μεταξύ μας. Αυτοσκοπός δεν είναι ο τίτλος. Να κάνουμε μια παρέα και με αγάπη και προσπάθεια να βελτιωθούμε.Ο αθλητισμός είναι χαρές και εμείς πρέπει να τις γευτούμε όσο περισσότερο μπορούμε. Όλοι μαζί θα κάνουμε ένα δυνατό team.Προχωράμε,θέτουμε στόχους και βελτιωνόμαστε.Προτείνω για αντιπρόεδρο του Συλλόγου τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Μπογιατζή Νικόλαο λόγω εμπειρίας στον χώρο.


Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Κ Αιγινιακός Μπογιατζής Νικόλαος:
Προτείνω τον Στεφανίδη Στέφανο για πρόεδρο της ομάδας μας. Συμφωνήσαμε και έχω βρει στο πρόσωπό του τον άνθρωπο που θέλω να αναλάβει διοικητικά την ομάδα.
Είναι μέρος της ζωής μου το τμήμα μπάσκετ του Αιγινιακού.Για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να συνεχίσω στην θέση του προέδρου.Συγχαρητήρια στον Στεφανίδη Στέφανο για την εκλογή του ως πρόεδρος του Α.Ο.Κ Αιγινιακός. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: