Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Αιγινιακός-Μεταμόρφωση:77-75


Με καλάθι 2 πόντων του Δημήτρη Παπαβασιλείου στην λήξη του αγώνα ο Αιγινιακός κατέκτησε το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα στο φετινό πρωτάθλημα έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Αιγινίου.

Η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν συνεχώς μπροστά,με το σκορ στην λήξη του δεκαλέπτου να είναι 22-18.Στην συνέχεια η ομάδα του Βόλου ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο ημίχρονο με σκορ 34-43.
Και από εκείνο το σημείο άρχισε η αντεπίθεση......Ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο από πλευράς Αιγινιακού προμήνυε την συνέχεια...49-50 το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου και το παιχνίδι ξαναρχίζει..
Κατά την διάρκεια του τέταρτου και τελευταίου δεκαλέπτου η ομάδα του Βόλου βρισκόταν μπροστά στο σκορ και το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος του...Τελευταίο 1 λεπτό της αναμέτρησης και η Μεταμόρφωση προηγούνταν με 5 πόντους.
Τρίποντο του Τρύφωνα Μιχαηλίδη μειώνει την διαφορά στο καλάθι!Έπειτα η ομάδα της Μεταμόρφωσης ευστόχησε σε 2 βολές όμως με τρίποντο του Κώστα Παπαδόπουλου η διαφορά και πάλι στον πόντο!1 εύστοχη βολή από πλευράς Μεταμόρφωσης και 2 από τον Τρύφωνα Μιχαηλίδη και το παιχνίδι ισόπαλο.

Τελευταία επίθεση του παιχνιδιού και η ομάδα του Βόλου έχει τη κατοχή όμως στο κέντρο του γηπέδου βάζει stop ο Τρύφων Μιχαηλίδης και με ασίστ στο εξαιρετικό Δημήτρη Παπαβασιλείου ανατρέπει το παιχνίδι...Ο Δημήτρης θα ευστοχήσει και θα δώσει την νίκη με σκορ 77-75 και τους 2 βαθμούς στον Αιγινιακό.
Θα πρέπει να αναφερθεί και η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο που βοήθησε στο έπακρο την ομάδα να κατακτήσει τη νική.Σας ευχαριστούμε για την στήριξη.


Τα δεκάλεπτα: 22-18, 34-43, 49-50, 77-75
Διαιτητές: Ζαγορίδης - Μοσχότογλου

Οι πόντοι των παικτών:

Νο12...Παπουλίδης Δημήτριος:7
Νο7...Λοτζανιώτης Ηλίας:5(1)
Νο11...Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος:15(2)
Νο14...Μιχαηλίδης Τρύφων:15(2)
Νο5...Παπαβασιλείου Δημήτριος:12
Νο15...Παπαδόπουλος Σάββας:2
Νο9...Κουρκούτας Χρήστος:16(3)
Νο16...Δράκος Σταύρος:-
Νο4...Αμούτζιας Βασίλης:2
Νο6...Καλαϊτζίδης Λάζαρος: -
Νο13...Αλβανός Δημήτριος: -

Προπονητής: Σκανδάλης Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: