Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Νέα εποχή για τον Αιγινιακό

  

Μια νέα εποχή ξεκινάει φέτος για την ομάδα μπάσκετ του ΑΟΚ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

   Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση, των Πασχάλη Βουλτσίδη, Αποστόλη Δένη, Δημήτρη Στυλιανίδη και Ηλία Λοτζιανιώτη το 2011, ολοκληρώθηκε μία πορεία 20 χρόνων των παραπάνω αθλητών στον σύλλογο, οι οποίοι και αποτέλεσαν τη βάση όλα αυτά τα χρόνια, για την καθιέρωση της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες (Γ΄ & Β΄ Εθνική), για τους οποίους θα γίνει αφιέρωμα τις επόμενες ημέρες στο site της ομάδας μας.
   Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε η ανανέωση του έμψυχου δυναμικού με παίκτες μικρότερης ηλικίας, οι οποίοι προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, που όλα αυτά τα χρόνια με μεθοδικότητα, υπομονή και συνέπεια δουλεύει για την αναπαραγωγή νέων παικτών που θα στελεχώνουν την ανδρική ομάδα.
   Στόχος της φετινής χρονιάς, είναι να μπουν οι βάσεις, έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει για τα επόμενα χρόνια να αποκτήσει έναν νέο κορμό παικτών, μιας και ο μέσος όρος ηλικίας θα είναι 22 – 23 χρονών. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο μέσα από το οποίο θα δοθεί η   ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αποδείξουν, πως μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
   Ο Ηλίας Λοτζιανιώτης, θα είναι για άλλη μία χρονιά ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, αφού συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του συλλόγου και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας που γίνεται.    

   Ελπίζουμε την προσπάθεια αυτή να την αγκαλιάσει και να την στηρίξει ο κόσμος, μιας και η ομάδα θα απαρτίζεται από ντόπιους νεαρούς παίκτες.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: