Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Πανεδεσσαϊκός-Αιγινιακός:50-41

Την πρώτη ήττα μετά από 3 αγωνιστικές γνώρισε η ομάδα του Αιγινιακού για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ από τον Πανεδεσσαϊκό με σκορ 50-41.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκειά του και τον πρώτο λόγο είχαν οι άμυνες, οι οποίες κράτησαν το σκορ μόλις στο 50-41.
Με δυο σημαντικές απουσίες ταξίδεψε στην Έδεσσα η ομάδα του Αιγινιακού, χωρίς τους Δημήτρη Αλβανό και Δημήτρη Αναστασιάδη.
Ο προπονητής του Α.Ο.Κ Αιγινιακός Λοτζιανιώτης Ηλίας μετά την λήξη της αναμέτρησης δήλωσε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα, καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα.Προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να είμαστε κοντά στο σκορ και τα καταφέραμε, όμως κάποιες λεπτομέρειες έκριναν το παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Έδεσσας."
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αιγινιακού έχει ρεπό, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα του Λιτοχώρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Διαιτητές: Ευφραιμίδης, Χρυσάφης.
Δεκάλεπτα:12-7, 23-18, 36-32, 50-41.

Α.Ε Πανεδεσσαϊκός (Χασάπης): Χατζηχαρίσης 9, Θεοδώρου 9, Δημητρόπουλος 7, Σταμπουλής 3(1), Τσάμης 2, Αρβανιτάκης 14, Δάφνης 6(1), Στόμας, Τράπκος, Κληντσάρης, Ουγγρίνης, Μυλωνας.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 6, Κατσιάνος 12(2), Τερζής 3, Στάμος 4(1), Σούρας 4, Κολαξίδης 8, Μελίδης 4, Κουλαουζίδης Δ., Κουλαουζίδης Ο., Τσικούρας, Κισκινίδης, Τοπαλίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: