Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ε.Γ.Σ Ζαφειράκης Νάουσας-Α.Ο.Κ Αιγινιακός: 60-59

Για την 8η αγωνιστική της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ, ο ΑΟΚ Αιγινιακός αντιμετώπισε στη Νάουσα τον τοπικό Ζαφειράκη, όπου ηττήθηκε με σκορ 60-59. Ήταν ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι από την αρχή έως το τέλος.
Ο τεχνικός του ΑΟΚ Αιγινιακός Λοτζιανιώτης Ηλίας μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε τα εξής: ''Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να διεκδικήσουμε την νίκη έως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όλα τα παιδιά έδειξαν μεγάλο πάθος, συγκέντρωση και θέληση για τη νίκη. Η προσπάθεια ήταν πραγματικά εξαιρετική. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να γευτούμε την χαρά της νίκης γιατί τους άξιζε. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά που κάνουμε από την αρχή της χρονιάς, και αυτό που θέλουμε είναι παιχνίδι με παιχνίδι να διορθώνουμε τα λάθη μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.''
Να σημειώσουμε επίσης ότι απόντες από την αναμέτρηση του Σαββάτου ήταν οι : Δημήτρης Αλβανός και Δημήτρης Κουλαουζίδης.
Το Σάββατο 7/12/13, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 9η αγωνιστική τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο Αιγίνιο.

Διαιτητές: Ντόγκας Ν., Ντόγκας Ε.
Δεκάλεπτα:16-14, 30-30, 47-40, 60-59.

Ε.Γ.Σ Ζαφειράκης Νάουσας (Τούφας): Βάϊγκαντ 10, Ιωσηφίδης 5(1), Μουρατίδης, Τούφας, Χρυσανθάκης 4, Ιατρού 4, Γκάνας 3(1), Σκουλαριώτης 16(1), Σιδηρόπουλος 9, Χειμάριος, Μίλης 9, Πιόλιος.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 12(3), Κατσιάνος 16(4), Τερζής 6(1), Στάμος 9(1), Σούρας 6, Κολαξίδης 10, Μελίδης, Αναστασιάδης, Βουλτσίδης, Κισκινίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: