Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Α.Ε Βατανιακού: 78-71

Mε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός επικρατώντας στο Αιγίνιο του Βατανιακού με σκορ 78-71. 
Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την ομάδα του Αιγινίου να έχει ένα μικρό προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα,παίρνοντας το ροζ φύλλο. Παρά τις απουσίες των Κολαξίδη (τραυματίας) και Αλβανού (υποχρεώσεις με την εργασία του), η ομάδα μας βρήκε τις λύσεις τόσο κοντά στο καλάθι, όσο και από μακριά, καθώς 4 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων.
 Μετά το τέλος του αγώνα τεχνικός του Α.Ο.Κ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
 "Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς είχαμε 2 σημαντικές απουσίες και προερχόμασταν από διακοπή δύο εβδομάδων. Θεωρώ ότι η ομάδα του Βατανιακού θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία καθώς διαθέτει κάποιους έμπειρους παίκτες και στο σημερινό παιχνίδι ήταν πλήρης και παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική. Από την πλευρά μας καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να βγάλουμε αρκετούς αιφνιδιασμούς, οι οποίοι μας έδωσαν εύκολους πόντους. Επίσης είχαμε υπομονή στην επίθεση και κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα έχοντας καλές επιλογές. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για αυτήν την νίκη, γιατί παρά τις απουσίες δεν επηρεάστηκαν, αντιθέτως απέδειξαν το πόσο έτοιμοι ήταν για το παιχνίδι. Πρέπει από την πλευρά μας να αφήσουμε πίσω μας το συγκεκριμένο ματς, καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Εύαθλο στο Πολύκαστρο το επόμενο Σάββατο (11/1)."



Διαιτητές: Χρυσάφης, Χαρακλιάς.
Δεκάλεπτα: 20-20, 41-38, 60-58, 78-71.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 22(3), Κατσιάνος 12(2), Τερζής 9, Στάμος 17(3), Σούρας 18, Αναστασιάδης, Μελίδης, Τσικούρας, Βουλτσίδης.

Α.Ε Βατανιακού (Δεν δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα): Ζήσης 3(1), Μαχαιρίδης, Σιαπάκας 10(2), Μπαλαρμάς 20, Βαρβούτης 23(1), Πόσιος 1, Φελεκίδης 7(1), Παπαγιάννης 2, Κόκκινος 2, Τζήμας, Φαρμάκας 3(1), Χατζηκωνσταντίνου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: