Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Α.Ο.Κ Βέροιας-Α.Ο.Κ Αιγινιακός: 71-66

Για την 2η αγωνιστική του Α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός ηττήθηκε μέσα στην Βέροια από τον τοπικό Α.Ο.Κ Βέροιας με σκορ 71-66.
Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη την διάρκειά του με εναλλαγές στο σκορ. Για τον Αιγινιακό δεν αγωνίστηκαν  οι Νίκος Τσιάμης λόγω τραυματισμού και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος για προσωπικούς λόγους.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζιανιώτης δήλωσε τα παρακάτω :
<<Δυστυχώς πληρώσαμε τα πολλά μας λάθη στην επίθεση και αυτό μας στοίχισε το παιχνίδι. Δεν είχαμε την συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό που έπρεπε και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Θα αναλύσουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Πρέπει να αφήσουμε το παιχνίδι αυτό πίσω μας και να κοιτάξουμε το επόμενο που είναι με τον Κεραυνό Άσπρου στο Αιγίνιο. Συγχαρητήρια στον Α.Ο.Κ Βέροιας για την νίκη>>.

Α.Ο.Κ Βέροιας (Τούσιας) : Γιαννόπουλος 8(1), Γκανάς 6, Γκεκόπουλος 13, Ιατρού, Ιωσηφίδης 20(2), Καπνάς 13, Ουζούνης, Παπαδόπουλος 9, Πάππου, Σαζακπίδης, Χατζής, Χρυσάφης2.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης) : Αργυρόπουλος 16(1), Βαφόπουλος 17, Βουλτσίδης 2, Κατσιάνος 6(2), Μελίδης 3, Μωυσίδης 13(2), Ντινόπουλος 9(2), Γκακούδης, Κοντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: