Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας-Α.Ο.Κ Αιγινιακός:59-51

Για την 19η αγωνιστική του α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός ηττήθηκε στην Αλεξάνδρεια από τον Γ.Α.Σ με σκορ 59-51.
Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τους πολλούς τραυματισμούς που είχε η ομάδα του Αιγινιακού τόσο κατά την διάρκειά του όσο και της εβδομάδας που πέρασε. Και πιο συγκεκριμένα στο τέλος του 2ου δεκαλέπτου ο Αργυρόπουλος δέχθηκε γονατιά στα πλευρά με αποτέλεσμα να μην συνεχίσει το παιχνίδι. Στη συνέχεια στα μισά του 3ου δεκαλέπτου ο Βαφόπουλος έπαθε διάστρεμμα, πατώντας επάνω σε πόδι αντιπάλου και αποχώρησε. Πολύ σημαντική ήταν η απουσία του Ντινόπουλου, ο οποίος στην προπόνηση της Παρασκευής έπαθε κάταγμα στο μετακάρπιο. Επίσης από το προηγούμενο παιχνίδι ο Στάμος έπαθε μερική ρήξη αχίλλειου σε διεκδίκηση ρημπάουντ. Απών ήταν και ο Παπαμιχαήλ ο οποίος δεν έπαιξε γιατί ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Παρόλα αυτά τα προβλήματα η ομάδα του Α.Ο.Κ ήταν αρκετά ανταγωνιστική και ήταν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού μέχρι το τέλος.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Την τελευταία εβδομάδα συμβαίνουν απίστευτα πράγματα με τους τραυματισμούς. Σήμερα ουσιαστικά παίξαμε χωρίς 5 παίκτες βασικούς και το βάρος έπεσε στους μικρούς της ομάδας, οι οποίοι κλήθηκαν να ανταπεξέλθουν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι τα κατάφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Δεν μου έχει τύχει ποτέ ξανά τόσοι πολύ τραυματισμοί συνεχόμενοι και κανένας από αυτούς να μην είναι μυϊκός. Παρόλες της ατυχίες μας καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε στην διεκδίκηση του παιχνιδιού μέχρι το τέλος. Σήμερα δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους μικρούς να πάρουν χρόνο συμμετοχής πολύ μεγάλο και θεωρώ ότι το σημερινό κέρδος ήταν αυτό. Εύχομαι όλους να τους έχουμε σύντομα κοντά μας. Το επόμενο Σάββατο ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρώτο της βαθμολογίας Εύαθλο μέσα στο Αιγίνιο, για το οποίο θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε μέσα στην εβδομάδα>>.

 Δεκάλεπτα : 13-14, 30-27, 46-37, 59-51.

Γ.Α.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκότσης) : Ζησιός 7(1), Μπαλιάκας 10, Μπαλιώκας, Νικολόπουλος 13(2), Νταμτσιόπουλος 1, Παντοφλίδης 2, Παπαγερίδης 4, Ρουσόπουλος 6, Σιτσάνης, Στογιαννόπουλος 16.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 2, Βαφόπουλος 5, Βουλτσίδης Κ. 6(2), Κατσιάνος 8, Μελίδης 2, Μωυσίδης 26(1),Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Τσιάμης 2, Γκακούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: