Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ
Το Σάββατο 19/12/15 στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών μεταξύ του Α.Ο.Κ Αιγινιακός και του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.
Στο τουρνουά πήραν μέρος αθλητές γεννημένοι το 2003 έως το 2008. Όλα τα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστικά και με μεγάλο ενδιαφέρον κρατώντας τους γονείς, τους αθλητές και τους προπονητές σε αγωνία έως το τέλος τους. Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την διαδικασία της ευγενούς άμιλλας, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις και ελπίδες για το μέλλον του μπάσκετ της περιοχής μας.
Ο υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ του Α.Ο.Κ Αιγινιακός Ηλίας Λοτζιανιώτης έκανε τις εξής δηλώσεις:
<<Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της ακαδημίας μπάσκετ του Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών Γιάννη Κασιμίδη για την συμμετοχή τους στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώσαμε. Ελπίζω όλα τα παιδιά και οι γονείς να έμειναν ικανοποιημένοι από τους αγώνες που έγιναν. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν το παιχνίδι του μπάσκετ και μέσα από καλό συντονισμό και συνεχή και σκληρή δουλειά να αναδείξουμε τις ικανότητες των παιδιών. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη>>. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: