Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Τουρνουά ακαδημιών Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Φίλιππος Βέροιας

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά ακαδημιών που συνδιοργάνωσε η ακαδημία μπάσκετ Α.O.K Αιγινιακός με τον Φίλιππο Βέροιας στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου το Σάββατο 26/3/2016.
Τέσσερις συνεχόμενοι αγώνες των αντίστοιχων ηλικιακά τμημάτων των δύο ακαδημιών κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων και των γονέων που τους παρακολούθησαν. Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές γεννημένοι από το 2003-2008. Τα παιχνίδια διεξήχθησαν σε ένα πολύ ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.
Οι νεαροί αθλητές άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την απόδοση τους δείχνοντας έτσι την καλή δουλειά που γίνεται και στους δύο συλλόγους.
 Μετά το τέλος των αγώνων ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Ο.Κ Αιγινιακός δήλωσε τα εξής:
 << Θεωρώ πως σήμερα έγιναν τέσσερα πολύ ωραία παιχνίδια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς. Εμείς θέλουμε μέσα από την διαδικασία των παιχνιδιών τα οποία προσφέρουν έναν υγιή ανταγωνισμό, να βοηθήσουμε τους αθλητές μας να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το μπάσκετ και να προσελκύσουμε και άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω την ακαδημία του Φιλίππου και πιο συγκεκριμένα τον υπεύθυνο των ακαδημιών Μανώλη Λευκόπουλο για την άψογη συνεργασία που έχουμε>>.


Δεν υπάρχουν σχόλια: