Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Χριστουγεννιάτικο τουρνουά

Σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο περιβάλλον διεξήχθη το τουρνουά μπάσκετ μεταξύ Αιγιακού και Ακαδημίας Μπάσκετ Πλατέως.
Το εορταστικό πρωινό ξεκίνησε υπό την καθοδήγηση των προπονητριών Λεωνίδα Ελένη και Δήμητρα Πετρακίδου  με τους αθλητές των δύο ομάδων (γεννηθείς 2011-12) να συμμετέχουν σε παιχνίδια σκυταλοδρομιών , σουτ ,αγώνες μπάσκετ και άλλα πολλά με τον ενθουσιασμό και τα χαμόγελα διάχυτα στα πρόσωπα τους.
    Η συνέχεια είχε αγώνες μπάσκετ μεταξύ  των τμημάτων τζούνιορ και προτζούνιορ όπου για άλλη μια  φορά  οι αθλητές και των δύο ομάδων ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους  με περίσσιο ενθουσιασμό και επιδεξιότητα ξεσηκώνοντας πολλές φορές τους παραβρισκόμενους  σε χειροκροτήματα.
Ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Α.Ο.Κ Αιγινιακός μετά το τέλος των παιχνιδιών δήλωσε τα εξής:
<<Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Θεόδωρο Τσοπουρίδη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας για το χριστουγεννιάτικο τουρνουά που διοργανώσαμε από κοινού. Έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα όπου τα παιδιά μας έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και θεωρώ ότι πρέπει να τα στηρίξουμε και να τα βοηθήσουμε έτσι ώστε να έχουν μέλλον οι ομάδες μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές με αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο>>.
Η Ακαδημία Μπάσκετ Πλατέως ευχαριστεί τους προπονητές Ηλία Λοτζιανιώτη,Αντώνη Αργυρόπουλο και Δήμητρα Πετρακίδου για την φιλοξενία τους.

  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ  ΕΤΟΣ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: