Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη

Ξεκίνησε και επίσημα από την Δευτέρα το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο προπονητής μας Κοντογιάννης Παναγιώτης και ο γυμναστής Ματσκίδης Σιδέρης είχαν στην διάθεσή τους όλους τους καλαθοσφαιριστές του συλλόγου. Παρών ήταν και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας που ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά,υγεία στον καθένα ξεχωριστά και όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία του Αιγινιακού στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκινάει.
Μετά τις πρώτες γνωριμίες τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Μπογιατζής Νικόλαος ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και τους ανέφερε ότι θέλει μόνο δουλειά και πως ότι χρειαστούν η διοίκηση θα είναι δίπλα τους και θα κάνει τα πάντα για να διατηρηθεί το άριστο οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.
Ακολούθησε ομιλία-γνωριμία του προπονητή Κοντογιάννη Παναγιώτη με τους παίκτες ο οποίος δήλωσε ξεκάθαρα πως δεν δέχεται η ομάδα με αυτό το υλικό που διαθέτει να μην πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Μετά το τέλος της συνάντησης διοίκηση,προπονητής και παίκτες συγκεντρώθηκαν στο Cafe Saloon στην κεντρική πλατεία Αιγινίου.
Την Τρίτη οι καλαθοσφαιριστές θα παραλάβουν τον νέο ιματισμό της ομάδας ενώ οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά,απογευματινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: