Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ηρακλής Κοζάνης-Αιγινιακός:72-63

Σφαγή του Αιγινιακού στο κλειστό γυμναστήριο της Κοζάνης.
Οι δυο Λαρισινοί διαιτητές ΑΓΟΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΦΑΚΙΤΣΑΣ αποφάσισαν και διέταξαν να ανακηρύξουν νικητή με τις αποφάσεις τους από την έναρξη της αναμέτρησης τον Ηρακλή Κοζάνης.
Απέβαλλαν και τους δυο ψηλούς της ομάδος μας με τις επαφές-φάουλ τις οποίες ανακάλυπταν κατά την διάρκεια της αναμέτρησης. Και δεν σταμάτησαν εδώ...Αποβολή του προπονητή μας Θωμαϊδη Αναστάσιου από τον πάγκο της ομάδας και διακοπή της αναμέτρησης.
Κωμικοτραγικά γεγονότα εξελίχθηκαν στο κλειστό της Κοζάνης με τους δυο <εντεταλμένους> διαιτητές να ΑΠΕΙΛΟΥΝ τον Αιγινιακό με ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ του αγώνα και με ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Και όλα αυτά συνέβησαν καθώς ο Αιγινιακός ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Οι <διαιτητές> όμως αποφάσισαν να είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.
Με τέτοιου είδους διαιτησίες υποβαθμίζεται το μπάσκετ.


Διαιτητές: Φακίτσας - Αγορογιάννης.
Τα δεκάλεπτα: 19-22, 37-42, 52-53, 72-63.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Σταθόπουλος 3 (1), Γκανάι, Δούμας, Λαβδός, Μυρονίδης, Στράγιας, Ηλιόπουλος 7, Ρέππας Χ. 3, Μιχαηλίδης 33 (1), Ρέππας Ν. 10 (2), Ψάλτου 16.
Ginox A.O.K ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Θωμαϊδης): Μπάγκι 29 (4), Καλαϊτζίδης, Γκουντίνας, Στυλιανίδης, Βαφείδης, Παπουλίδης 7, Βουλτσίδης 5 (1), Κουρκούτας 10 (2), Αλβανός 2, Δένης 4, Λωτζανιώτης 6 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια: