Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Γ.Α.Σ Αλεξάνδρεια-Α.Ο.Κ Αιγινιακός: 57-56

Για την 20η αγωνιστική του A΄ τοπικού πρωταθλήματος της Εκασκεμ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός ηττήθηκε από τον Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας στην Αλεξάνδρεια, με σκορ 57-56. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Θοδωρή Μωυσίδη, μόλις στο 4ο λεπτό καθώς γύρισε το δάχτυλο του και αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας, όπου και διαπιστώθηκε πως έπαθε εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού. Να σημειωθεί ότι ο Αιγινιακός παρατάχθηκε στο γήπεδο με 7 παίκτες, αφού έλειπαν οι : Τερζής Πέτρος (υποχρεώσεις με την σχολή του), Σούρας Μπάμπης (ολική ρήξη πλάγιου χιαστού), Βουλτσίδης Κων/νος (είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο), Τοπαλίδης Παντελής (άρρωστος) και Κισκινίδης Δημήτρης (υποχρεώσεις με το σχολείο).
   Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την καλή του άμυνα κατάφερε να προηγηθεί στο 1ο δεκάλεπτο με 9-13. Στο 2ο δεκάλεπτο το παιχνίδι κύλησε στο ίδιο μοτίβο και έκλεισε στο 23-32. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα της Αλεξάνδρειας κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και να πλησιάσει με το τέλος του δεκαλέπτου στο 41-44. Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχόμενες, με την ομάδα της Αλεξάνδρειας να στέκεται πιο τυχερή στα τελευταία δευτερόλεπτα και να παίρνει τη νίκη με 57-56.
   Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αιγινιακού είπε τα εξής:
''Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους εμφάνιση, καθώς κατεβήκαμε να παίξουμε με 7 παίκτες και δυστυχώς είχαμε και την ατυχία να χάσουμε τον Μωυσίδη στην αρχή του παιχνιδιού μόλις στο 4ο λεπτο. Διεκδικήσαμε την νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και μάλιστα εάν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα κερδίζαμε το παιχνίδι, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα είχαμε προηγηθεί. Δυστυχώς δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε αλλαγές έτσι ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους αθλητές να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες. Παρόλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε την νίκη. Θεωρώ πως όλα τα παιδιά παρά το νεαρό της ηλικίας τους ανταπεξέρχονται με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα και τους δίνεται η ευκαιρία να αποδείξουν τι πραγματικά αξίζουν. Επειδή δεν μας απασχολεί μόνο το σήμερα, εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με συνέπεια και μεθοδικότητα για να καταφέρουμε να χτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική και για τα επόμενα χρόνια''.
   Την επόμενη αγωνιστική ,στις 15/3/14 ο ΑΟΚ υποδέχεται στο Αιγίνιο τον Φ.Ο Αριδαίας ο οποίος είναι στην 1η θέση του πρωταθλήματος.
Διαιτητές: Μήτωνας, Τζίμος.
Δεκάλεπτα: 9-13, 23-32, 41-44, 57-56.

Γ.Α.Σ Αλεξάνδρεια (Γκότσης-Γκιζάρης): Στογιανόπουλος 14(1), Σιστάνης, Ρουσόπουλος 10, Πλωμαρίτης, Αβραμίδης 12(3) , Παπαγερίδης 2, Βενέτης, Παπαγεωργίου, Νικολόπουλος 15, Πρόϊος 2, Αλεξόπουλος 2.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 3(1), Κατσιάνος 12(1), Στάμος 19(3), Αναστασιάδης 12, Μελίδης 2, Κολαξίδης 8(1),Τσικούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: