Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Ζαφειράκης Νάουσας:76-57

Για την 6η αγωνιστική του A΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός κέρδισε στο Αιγίνιο τον Ζαφειράκη Νάουσας με σκορ 76-57.
 Η ομάδα του Αιγινιακού μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με όπλο την πολύ καλή της άμυνα προηγήθηκε στο 1ο δεκάλεπτο με 28–14. Στο 2ο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι μιας και το ημίχρονο έκλεισε 47–32. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ με διαφορές που έφτασαν και στους 20 πόντους με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 76–57.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι παίζοντας πολύ επιθετική άμυνα, η οποία μας έδωσε αυτοπεποίθηση και στην επίθεση βρήκαμε καλές επιλογές. Ξέραμε ότι ο Ζαφειράκης είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχοντας ένα πολύ καλό προπονητή, και θα διεκδικούσε το παιχνίδι όποια και να ήτανε η εξέλιξή του. Καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή του παιχνιδιού και βρήκαμε λύσεις από πολλούς παίκτες στην επίθεση. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας και νομίζω ότι το καταφέραμε σήμερα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι το σημερινό και από την Δευτέρα να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί μέσα στην Αριδαία. Εξάλλου το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και γι΄ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά>>.

Δεκάλεπτα: 28–14, 47–32, 57–45, 76–57.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 2, Βαφόπουλος 15, Βουλτσίδης Κ., Κατσιάνος 17(3), Μελίδης 2 , Μωυσίδης 7(1), Ντινόπουλος 31(7), Γκακούδης , Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Τσιάμης 2.
ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας) : Βαδόλας, Βάϊγκαντ 4, Ζαχαριάδης, Ζέφυρος, Ζιάννης 6(1), Λιόλιος 2, Μουρατίδης, Σιαμήτρος 8, Σιδηρόπουλος 7, Σκουλαριώτης 15(1), Τσιαλμπούρης, Ψαρράς 15(1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: