Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Φ.Ο Αριδαίας-Α.Ο.Κ Αιγινιακός:65-56

Για την 7η αγωνιστική του A΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός γνώρισε την ήττα στην Αριδαία από τον τοπικό Φ.Ο Αριδαίας με σκορ 65–56.
Το παιχνίδι σημάδεψε ο σοβαρός τραυματισμός του Ντινόπουλου στους προσαγωγούς.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Η Αριδαία προερχόταν από 2 συνεχόμενες ήττες και ήθελε πάση θυσία την νίκη. Δυστυχώς πληρώσαμε την αστοχία μας στην επίθεση και ταυτόχρονα δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους στον αντίπαλο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι και αυτό φάνηκε από τις αντιδράσεις μας και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και απαιτεί την μέγιστη προσπάθεια από τον καθένα. Δυστυχώς ο τραυματισμός του Ντινόπουλου είναι αρκετά σοβαρός και δεν ξέρουμε ακόμη για το πόσο θα λείψει. Ήταν κάτι πάντως που επηρέασε αρνητικά και τα υπόλοιπα παιδιά.  Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο παιχνίδι που είναι το επόμενο Σάββατο στο Αιγίνιο με την Αλεξάνδρεια, η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας>>.
Με πολλά διαιτητικά λάθη η διαιτησία του κ. Καπουρτίδη, ενώ πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Χατζηχαρίση παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Δεκάλεπτα : 19–11, 34–24, 46–39, 65–56.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 16(1), Βαφόπουλος 4, Βουλτσίδης Κ. 2, Βουλτσίδης Π. 10(2), Κατσιάνος 11(1), Μελίδης 1 , Μωυσίδης 4, Ντινόπουλος 8, Γκακούδης , Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Τσιάμης .
Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης) : Αβραμίδης 15(4), Αθανασιάδης 8, Αλεξανδρόπουλος 2, Κανονίδης Γ., Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 14(1), Παπααβραάμ 6, Σαμαρτζίδης, Ταρασίδης, Τζάτσης 4, Τοπαλίδης 8, Χαραλαμπίδης 8.

Δεν υπάρχουν σχόλια: