Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας:61-74

Για την 8η αγωνιστική του A΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός ηττήθηκε στο Αιγίνιο από  τον Γ.Α.Σ Αλεξάνδρειας με σκορ 61-74.
Το παιχνίδι από το ξεκίνημά του είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Είχε ένταση, πάθος, εναλλαγές στο σκορ, σκληρά μαρκαρίσματα και νευρικότητα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αστοχία των παικτών του Αιγινιακού και σε κρίσιμα σημεία του παιχνίδια πέτυχαν σημαντικούς πόντους ψυχολογίας. Αρνητικό ρόλο για την ομάδα του Αιγινιακού έπαιξαν και οι τραυματισμοί των Αργυρόπουλου και Τσιάμη με το ξεκίνημα του παιχνιδιού, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βλέπει άλλους δύο παίκτες του να μην μπορούν να προσφέρουν.
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέραμε ότι για να κερδίσουμε θα έπρεπε να ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση και να βγάζαμε ενέργεια και πάθος μέσα στο παιχνίδι περισσότερο από τον αντίπαλο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και ήμασταν πολύ νευρικοί και άστοχοι. Ήταν μια δίκαιη νίκη για την Αλεξάνδρεια που φάνηκε να θέλει το παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Τους εύχομαι καλή επιτυχία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την πλευρά μας, είναι να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας σε άμυνα και επίθεση και να προετοιμαστούμε καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος μέσα στο Πολύκαστρο το επόμενο Σάββατο.

Δεκάλεπτα : 12-16, 31-37, 54-50, 61-74.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 2, Βαφόπουλος 6, Βουλτσίδης Κ. 2, Βουλτσίδης Π. 9(1), Κατσιάνος 2, Μελίδης 4 , Μωυσίδης 18(4), Ντινόπουλος 20(3), Γκακούδης , Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Τσιάμης .
Γ.Α.Σ Αλεξάνδρεια (Γκότσης): Νικολόπουλος 20(3), Στογιαννόπουλος 19, Μπαλιάκας 17, Αλεξόπουλος 7, Παπαγερίδης 6(1), Αβραμίδης 5(1), Ρουσόπουλος, Νταμτζιόπουλος, Σιτσάνης, Αδαμίδης, Πρόιος, Περπερίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: