Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Α.Ο.Κ Αιγινιακός-Π.Α.Σ Αετός Κιλκίς:67-55

Για την 10η αγωνιστική του Α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός κέρδισε στο Αιγίνιο τον Αετό Κιλκίς με σκορ 67-55.
 Η ομάδα του Κιλκίς μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 1ο δεκάλεπτο με 17-21 εκμεταλλευόμενη την κακή άμυνα των γηπεδούχων. Στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα του Αιγινιακού προσπάθησε να αντιδράσει βελτιώνοντας την άμυνα της και δέχτηκε μόλις 9 πόντους. Όμως η αστοχία στα σουτ τριών πόντων (0/8 σουτ)δεν τους βοήθησε να ξεφύγουν στο σκορ και έτσι έκλεισε το ημίχρονο στο 29-30. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι και με ένα επιμέρους σκορ (23-12), πήραν διαφορά 10 πόντων κλείνοντας το 3ο δεκάλεπτο στο 52-42. Στο 4ο δεκάλεπτο δεν άλλαξε κάτι και έτσι ο προπονητής του Αιγινιακού είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους μικρότερους της ομάδας, οι οποίοι άφησαν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.    
Σε δηλώσεις του ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζανιώτης δήλωσε τα παρακάτω:
<<Ξεκινήσαμε το παιχνίδι χωρίς να έχουμε συγκέντρωση στην άμυνα, αφού δεχτήκαμε 21 πόντους. Αυτό μας δημιούργησε μια νευρικότητα και στην επίθεση με αποτέλεσμα στο 2ο δεκάλεπτο να έχουμε (0/8 τρίποντα) και έτσι να μην μπορούμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Στην επανάληψη μπήκαμε με πιο καθαρό μυαλό και συγκέντρωση  και βρίσκοντας καλύτερες επιθετικές επιλογές καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ. Ξέραμε ότι το Κιλκίς είναι μια σκληρή ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια παρά το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και έχει την ιδιαιτερότητα του. Εάν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να ξεπερνάμε τον εαυτό μας. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παιχνίδι το σημερινό και από την Δευτέρα να προετοιμαστούμε για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί μέσα στην Κατερίνη με τον Βατανιακό>>.

Δεκάλεπτα : 17-21, 29-30, 52-42, 67-55.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζανιώτης) : Αργυρόπουλος 6(1), Βαφόπουλος 20, Βουλτσίδης Κ., Κατσιάνος 11(2), Μελίδης , Μωυσίδης 12(2), Ντινόπουλος 16(2), Γκακούδης 2 , Κοντόπουλος, Καποδίστριας, Τσιάμης.
ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ : Ανανιάδης 7, Βαιτσούδης 4, Βασιλειάδης, Ηλιάδης, Μανουσαρίδης 13(2), Μαργαρίτης, Σαμαράς, Σιδηρόπουλος 25(3), Σμαρής, Τριανταφύλλου 2, Τρύπιλλας 4, Φιλιππίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: