Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Πρωτάθλημα και επιστροφή στην Γ' Εθνική ο Αιγινιακός

Ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός πρωταθλητής Α΄ Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ 2015-2016!!!
Την άνοδο στην Γ΄ Εθνική εξασφάλισε ο Αιγινιακός καθώς επιβλήθηκε στο Αιγίνιο του Φ.Ο Αριδαίας με σκορ 64-50. Έτσι μετά από μια απουσία τεσσάρων χρόνων επιστρέφει στην γνωστή σε αυτόν κατηγορία καθώς 11 συνεχόμενα χρόνια ήταν από τις πιο συνεπείς ομάδες στην Γ΄ Εθνική.
Ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά στον τελικό δείχνοντας ότι θέλει πολύ την νίκη και την άνοδο.Από τα πρώτα λεπτά πέρασε μπροστά στο σκορ και ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Αριδαία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και στέφθηκε πανάξια πρωταθλητής.
Ο προπονητής του Αιγινιακού Ηλίας Λοτζιανιώτης είπε τα εξής:
<<Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά καθώς και στον πρόεδρο που στήριξε αυτήν την προσπάθεια. Έχοντας το απόλυτο νικών στα Play Off (4 νίκες), δίκαια κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ο στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή της χρονιάς εκπληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο σε ένα πρωτάθλημα αρκετά δύσκολο εάν αναλογιστεί κανείς το τι προβλήματα προκύπτουν σε ένα ερασιτεχνικό επίπεδο. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε είτε τραυματισμών είτε επαγγελματικά είτε με παιδιά που ήταν στην Γ΄ λυκείου και κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να φτάσουμε ως εδώ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο που μας στήριξε σε αυτό το παιχνίδι και μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να χαρούμε και αφού  πανηγυρίσουμε την άνοδο στην επόμενη κατηγορία να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Ξέρουμε πολύ καλά τις δυσκολίες που έχει η Γ΄ Εθνική και πως η προσπάθεια που πρέπει να γίνει είναι πολύ μεγάλη. Ελπίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε να την στηρίξουν όσοι περισσότεροι μπορούν γιατί το Αιγίνιο αξίζει να έχει το μπάσκετ σε μια Εθνική κατηγορία όπως είναι η Γ΄ Εθνική>>.
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ., Χατζηχαρίσης Σ..
Δεκάλεπτα: 18-9, 31-24, 52-36, 64-50.
Α.Ο.Κ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Λοτζιανιώτης): Αργυρόπουλος 8(2), Μωυσίδης 13(3), Κιρκιντζώτης 3 , Βαφόπουλος 8, Δαμαλής 10(2), Παπαμιχαήλ 11, Παπουλίδης 2, Τσιάμης 4, Κολαξίδης 2, Κοντόπουλος 3(1), Τσικούρας.
Φ.Ο ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης 9, Αβραμίδης 6(1), Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 4, Ζέρζης, Μπεγλόπουλος 8(1), Παπαβραάμ 4, Αθανασιάδης 6, Μακρόπουλος 7, Αλεξανδρόπουλος, Στρέπκος 5(1), Τζάτζης 1.


Δεν υπάρχουν σχόλια: