Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Μέγας Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης-Α.Ο.Κ Αιγινιακός: 45-69

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός επιβλήθηκε του Μέγα Αλέξανδρου Κρύας Βρύσης εκτός έδρας, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ του Α' τοπικού πρωταθλήματος, με σκορ 45-69.
Η ομάδα του Αιγινιακού είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε σε μια εύκολη νίκη όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα. Ενθαρρυντική ήταν και η παρουσία των τριών μικρών της ομάδας, που πήραν χρόνο συμμετοχής.
Για ένα ακόμη παιχνίδι, ο Αιγινιακός είχε δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Κολαξίδη (τραυματίας) και Αλβανού (λόγω εργασίας).
  Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Αιγινιακού έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:
''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς ξέραμε ότι ο αντίπαλος ήθελε να κερδίσει, λόγω του ότι έμεινε πίσω στην βαθμολογία. Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι κάνοντας πολλά εύκολα και αβίαστα λάθη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον αντίπαλο να είναι κοντά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε τα λάθη μας και βελτιώσαμε πολύ το αμυντικό μας κομμάτι, αφού δεχτήκαμε μόλις 14 πόντους. Στην επίθεση είχαμε υπομονή και κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα, βρίσκοντας καλές επιλογές.Χρειάζεται να κρατήσουμε την συγκέντρωση μας και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, γιατί ακολουθεί μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών''.
   Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι στις 8/2/14 στο Αιγίνιο, με τον Κορινό.


Διαιτητές: Μύτωνας, Χαριτίδης.
Δεκάλεπτα: 20-16, 31-30, 39-46, 45-69.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 16(3), Κατσιάνος 21(4), Τερζής 11, Στάμος 2, Σούρας 12, Αναστασιάδης, Μελίδης 2, Τσικούρας, Βουλτσίδης Κ. 5(1), Κισκινίδης.

Μέγας Αλ. Κρύας Βρύσης (Ντουβαλέτης): Κυριακίδης, Τολιόπουλος 23(1), Παντσής 6(1), Μαραζίδης,Μπαμπαμάσης, Αμιτζόγλου, Δεμερτζής 2, Μαντζούκης, Καλαβάζης 10, Καρύπης 4.



Δεν υπάρχουν σχόλια: