Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Μέγας Αλέξανδρος Πολυκάστρου-Α.Ο.Κ Αιγινιακός: 61-47

Για την 18η αγωνιστική του Α΄ τοπικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ, ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός ηττήθηκε στο Πολύκαστρο από τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο, με σκορ 61-47.
 Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ για ένα ημίχρονο, καθώς η ομάδα του Αιγινίου έβρισκε λύσεις από τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (9 σύνολο), να ανανεώνει τις επιθέσεις της και να πετυχαίνει πόντους. Το 3ο δεκάλεπτο ήταν το χειρότερο για τον Αιγινιακό, καθώς οι Κατσιάνος και Τερζής έχοντας από 4 φάουλ ο καθένας αντικαταστάθηκαν. Αυτό σε συνδυασμό και με το κακό αμυντικό και επιθετικό 3ο δεκάλεπτο της ομάδας, με ένα επιμέρους σκορ 18-8 υπέρ του Μέγα έκλεισε το δεκάλεπτο στο 44-28. Το 4ο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει κάπως την διαφορά. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι απουσίες των Σούρα, Κολαξίδη και Αλβανού, καθώς ο πρώτος έλλειπε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο τρίτος έχει υποχρεώσεις με την εργασία του.  
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Α.Ο.Κ Αιγινιακός, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: 
''Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία από τις πιο έμπειρες ομάδες της κατηγορίας. Για ένα ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί και δυσκολέψαμε αρκετά την ομάδα του Μέγα. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την συγκέντρωσή μας κυρίως την αμυντική, με αποτέλεσμα να μας τιμωρήσει η αντίπαλη ομάδα. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι ελλείψεις που είχαμε στις θέσεις των ψηλών, καθώς το rotation της ομάδας ήταν πολύ μικρό, και έτσι δεν μπορέσαμε να προστατέψουμε τους παίκτες που είχαν φορτωθεί από νωρίς με φάουλ και να δώσουμε τις απαραίτητες ανάσες στα παιδιά που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θεωρώ πως εάν ήμασταν πλήρης, ίσως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Για μας κάθε παιχνίδι είναι και μία εμπειρία και αυτό που θέλουμε είναι να μην απογοητευόμαστε, αλλά ούτε και να ενθουσιαζόμαστε εύκολα από ένα αποτέλεσμα. Ακολουθεί μία σειρά δύσκολων παιχνιδιών και θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας όσο πιο γρήγορα αυτήν την ήττα''.
Το επόμενο Σάββατο στις 18:00 ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας στο Αιγίνιο.

Διαιτητές: Καλέσης, Σαλαπάνης.
Δεκάλεπτα: 8-4, 26-20, 44-28, 61-47.

Μέγας Αλέξανδρος Πολυκάστρου (Παπαδόπουλος): Πεταλίδης, Τρόντσιος, Τσακαλίδης 1, Χρυσίδης 1, Φλαρούντζος 10 , Χαραλαμπίδης 22, Ζάχος 6(2), Μπαλιάκας 15, Κατρακαλίδης 6, Παπαδόπουλος, Κοντούρογλου.

Α.Ο.Κ Αιγινιακός (Λοτζιανιώτης): Μωυσίδης 19, Κατσιάνος 9(2), Τερζής 8, Στάμος 1, Αναστασιάδης 2, Μελίδης 4, Τοπαλίδης 4, Βουλτσίδης Κ.,Τσικούρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: