Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο Α.Ο.Κ Αιγινιακός στο γυμνάσιο Αιγινίου

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών αθλητικών ωρών, αντιπροσωπεία αθλητών μαζί με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Λοτζιανιώτη και τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μπογιατζή, επισκέφτηκαν το γυμνάσιο Αιγινίου, όπου μαθητές και μαθήτριες τους υποδέχτηκαν με χαρά και ικανοποίηση. 
Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες της ανδρικής ομάδας και να παίξουν μαζί τους καθώς και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Μπογιατζής μετέφερε στα παιδιά με λίγα λόγια την ιστορία της ομάδας και τις προσπάθειες που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια για την στήριξη του μπάσκετ. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Λοτζιανιώτης τόνισε πως είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ μαζί με τα παιδιά και να μην ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός διαμορφώνει προσωπικότητες και ολοκληρωμένους πολίτες. Προσπαθούμε μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό και την μεθοδική δουλειά που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια να μεταδώσουμε στα παιδιά τα μυστικά του μπάσκετ.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γυμναστή του σχολείου Σάκη Τερζή για την πρόσκληση που μας έκανε και θέλουμε να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο του και την προσπάθεια που κάνει. 
Η εκδήλωση κράτησε 3 ώρες περίπου, καθώς όλοι οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους αθλητές της ομάδας και να πάρουν αυτόγραφα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: